Tamas Voros profilepic

Rólam pár szóban

Eddigi életem 85%-át iskolában töltöttem. 17 évet diákként, 17 évet a másik oldalon, matematika és fizika tanárként. Most is ott dolgozom, ahol kezdtem 2000-ben, a Semmelweis Humán Szakképző Iskolában, Budapesten. Én még éltem a facebook előtti békés világban :). A világ és a diákok elvárásai jelentősen megváltoztak a kísérletekkel és azok tanórai bemutatásával kapcsolatban az elmúlt 10 évben. A jelenlegi diákok veszélyes, különleges kísérleteket várnak el, természetesen bevonásukkal, részvételükkel. Tanárként fontosnak tartom, hogy a kereslet és a kínálat egyensúlyban legyen. Ez az ok, amiért a trip2science.com létrejött. Necsak saját diákjaim, hanem bárki érdeklődő megismerhesse kísérleteimet.

Segítőtársam, Barbi készítette az LN2 videók utómunkáját, a grafikai elemeket, a logót és ellenőrzi az angol fordításaimat. Fizikából érettségizőm volt régen, ezúton köszönöm munkáját.

Kapcsolat

Vörös Tamás
voros.tamas#trip2science.com
(# --> @)

Client Testimonials

 •  

  Az embernevelőnek nem az a kötelessége, hogy tévedésektől megóvja, hanem hogy vezesse a tévelygőt, sőt engedje teli serleggel szürcsölni tévedését: ez a tanító bölcsessége.

  Goethe

   

 •  

  A gondolkodó ember java és boldogsága, hogy a kifürkészhetőt kifürkéssze, s a kifürkészhetetlent csöndes áhítattal tisztelje.

  Goethe

   

Get In Touch.

Küldjön üzenetet nekem, ha mondani vagy kérdezni szeretne a munkámmal kapcsolatban.

Error boy
Üzenete elküldésre került. Köszönjük!